Möhippa & Svensexa :)


I lördags blev jag och Mattias tagna på möhippa och svensexa! Helt oväntat såklart!! Nu börjar det kännas att det närmar sig. Det var en superbra dag och kväll med alla våra härliga vänner! Massor med roliga aktiviteter och god mat.
TACK ALLA SOM VAR MED! VI ÄR SÅ GLADA FÖR VÅR DAG! MASSOR MED KÄRLEK.
Det känns faktisk stort att allt var planerat bara för oss, alla är så generösa.
Tyvärr har jag inga bilder att visa....än. Men det kanske kommer :)



Lussebak


Häromdagen bakade jag och barnen lussebullar. Vidar älskar att vara med o baka! Valter är lite mer slapp, han tycker det är ganska överreklamerat att göra figurer av degen. Han gillar mer att dra lite i den för att sedan smasha degklumpen på plåten..hrmm. Vidar tyckte dock att alla Valters bullar såg ut som bajskorvar och han skrattade nästan på sig av lycka varje gång Valter gjorde en ny....
Jag hade ett underbart klipp på detta men det gick inte att ladda upp så det får bli två mobilbilder :)




Då var man igång :)



TACK ELSA! Det är hon som hjälpt oss att göra denna bloggen så fin!

Ja, det trodde jag inte att vi skulle ha en blogg! Mattias är fortfarande skeptisk, -jag kan inte skriva en massa sa han. Men vår första tanke med denna bloggen är att vi kommer att ha den som en dagbok för vår Thailandsresa. Här kommer vi att lägga in bilder från alla olika platser vi besöker och även hur vår vardag ser ut i ett soligt thailand.

Men innan vi åker så får vi testa oss fram lite här på bloggen. Här kommer ett par bilder från vår senaste resa på Mallorca/Alcudia.



Välkommen till vår nya blogg!


Välkommna hit! :)