Chaweng


Igår åkte vi till Chaweng beach. Vi hade inga förväntningar alls då vi ofta hört att det inte är särsiklt bra. Men stranden är jättefin, ok-det är mycket solstolar och turister. Men bortsett från det så är det vit , mjuk sand och härligt klart vatten med roliga vågor. Här kommer några bilder:








Vidar älskar vågorna, han kan ligga i timmavis och surfa :)




En fördel med att åka till en strand med mycket turister är att det finns massor med god mat att köpa direkt på stranden. Majskolvar, kycklingspett, färskafrukter som de choppar upp i påsar. Dessa kvinnar går och bär på en hel restaurang på axeln, helt otroligt att de orkar. De är dessutom alltid glada och vänliga. 





Vidar kommer upp en stund från badet (förmodligen efter att jag mutat honom med glass)





Valter och Oliver är riktiga gullungar. De springer runt och leker låtsaslekar. Här leker de att de tittar på tv (tv:n är den lilla vita kopplingsdosan på trädet :)  härligt när de är så lättroade. Dom är väldigt underhållande att lyssana på ibland :)





Ett så härligt kort på Oliver! Han sprang och satte sig här för att käka upp sin majskolv :)



Idag är det molningt, blåsigt och ser ut att bli lite regn....eller är det strålande sol om en timme..vi får se vart dagen bär. Kanske åker vi o tittar på Big Buddah eller stannar vi här och planerar kök :)


Ses!


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:




Spara uppgifter!