Regnet det bara faller ner...


Här fortsätter det regna! Fattar inte detta! Normalt sett ska det vara typ 1-2 regndagar i månaden här i Thailand. Vi har väl redan haft två veckor. I början var det lite skönt och charmigt med ett skyfall då och då, men nu är det f_n inte kul längre! Vi börjar till och med bli bleka..

Men det finns ju saker att göra ändå. Som att tro att det kanske inte stämmer att det blir regn efter lunch så vi åker till en strand och badar :)








Glada miner trots ösregn en stund efter vi kommit...





Tillslut var det bara vi kvar under vårt parasoll! När det började läcka in vatten fick även vi springa och ta skydd i baren :) Det regnade mycket vill jag lova..





Denna bilden bjuder jag på :)
Vad passar väl bättre än att gå till Swensen´s glassbar när det regnar. Barnen jublar (och vi också). MUMS





Vidar valde blåbärsglass med grädde och jordgubbssås OCH extra strössel och kolasås. GOTT ska det va!





Så här mätt blir man efteråt!





Favoriten! Denna glass är en dröm, tänk er smaken av riktigt bra glass med underbar sås och det kalla blandat med varm fudge....den är såååå fin. Och väldigt värd sina 30-35 sek! (och säkert jättenyttig)





Postat av: Lotta

Hej hej !

Det Kanske är en bra grej att det regnar så nu... Anars hade ni kanske trott att det är altid fint och vacker nånstans i världen! Nu kan ni även tycka att det blir kul med Den svalna svensk sol :->

kram!

Ps:alla bild under regnt är väldigt fina ändå !

URL: Postat den: 2011-03-28 / 19:57:28


Postat av: Fröken M

Hej, jag hamnade på din blogg av en slump men fastnade då jag så att ni gift er i Thailand. Vi ska gifta oss på koh Lanta om 5 månader så jag undrar lite hur det gick till för er och om d har några tips ?

Med vänlig hälsning, Fröken M

URL: http://frokenmela.se Postat den: 2012-06-10 / 20:48:54


  / Namn

  / Mail-adress

  / Bloggadress

Kommentar:




Spara uppgifter!